Изолација

Парна брана за кровна изолација

Шифра:038702

Универзална зајакната полиетиленска фолија со контролиран и висок површински притисок. Се...

Паропропусна водонепропусна фолија

Шифра:037802

Паропропусна, водонепропусна фолија изработена од надворешно ткаен полипропиленски слој и...

Паропропусна фолија

Шифра:00222д

Карактеристики MDM Vaxo паропропусната фолија е извонреден материјал за паропропусни инсталации...

XPS стиродур

Шифра:2125681

Екструдираниот полистирен (XPS) е изборот на сите експерти за хидроизолација во градби и...

Бекамент Стиропор

Шифра:А11020

Стиропор ЕПС (Експандиран Полистирен) претставува тврда пенеста материја исполнета со возух и е...

Минерална волна

Шифра:000143

Екстра лесен изолациски филц од минерална стаклена волна, во ролна компримирано во однос 1:5....

Минерална Волна со фолија

Шифра:2082795

Екстра лесен изолациски филц од минерална стаклена волна, во ролна пакување компримирано во...

Камена Волна

Шифра:027807

Наменета е за топлинска, звучна и противпожарна заштита на поткровја, монтажни и преградни...

Фасадна Камена Волна

Наменета е за топлинска, звучна и противпожарна изолација кај интегрирани системи за надворешна...