Ревизиони отвори

Ревизионен отвор со Кнауф Дијамант Плоча

Шифра:815222

Кнауф Revo се дискретни ревизиони отвори кои ги прават достапни затворените инсталации секогаш...

Ревизионен отвор KOMBI

Шифра:154494

Алуминиумски ревизионен отвор од тип KOMBI DW2 за на таван или за на ѕид со механизам за плочи со...

Ревиозионен отвор челичен со брава

Шифра:173132

Челичен ревизионен отвор со брава, во бела...