Електричен алат

Лет ламба

Шифра:44е142

Лет ламба Шифра Баркод Тип 44е142 1350С,...

Пегла за лепење ПВЦ цевки

Шифра:44e160

Пегла за лепење ПВЦ...

Сет фтези

Шифра:60х007

Сет фтези Шифра Баркод Количина 60х007 5...

Мешалка за малтер

Шифра:22б210

Мешалка за малтер Шифра Баркод Димензии 22б210 100 mm 22б220 100...

Отворач за дозни

Шифра:60х959

Отворач за дозни Шифра Баркод Димензии 60х959 60-90mm х...

Шмиргла жичана за бормашина

Шифра:62х341

Шмиргла жичана за бормашина Шифра Баркод Димензии 62х341 24...

Сет убодни пили

Шифра:64х105

Сет убодни пили Шифра Баркод Димензии 64х105 BD 5 пар. 64х205 Bosch 5...

Диск за брусење

Шифра:61х455

Диск за...

Бургија SDS+ C4

Шифра:60х628

Бургија SDS+ C4 Шифра Баркод Димензии 60х628 8х160 mm 60х630 12х160 mm 60х631 14х160 mm 60х634 8х210...

Бургија HSS

Шифра:57х114

Бургија HSS Шифра Баркод Димензии 57х114 2.0 mm 5 пар. 57х116 2.4 mm 3 пар. 57х120 3 mm 57х124 4...

Бургија за дрво

Шифра:57х274

Бургија за дрво Шифра Баркод Димензии 57х274 7.0х105 mm 57х276 10.0х120...

Бургија за бетон

Шифра:60х174

Бургија за бетон Шифра Баркод Димензии 60х174 6х100 mm 60х176 8х120 mm 60х178 10х120...

Бургија HSS за метал

Шифра:60х410

Бургија HSS за метал Шифра Баркод Димензии 60х410 1.0mm 10 пар. 60х415 1.5mm 10 пар. 60х420 2.0mm 10...

Електрична мешалка Verto

Шифра:50г860

Електрична мешалка...

Аголна брусилка Verto

Шифра:51г097

Аголна брусилка...

Бормашина Verto

Шифра:50г518

Бормашина...

Бормашина Verto

Шифра:50г511

Бормашина...

Бормашина Verto

Шифра:50г509

Бормашина...

Ударна дупчалка Verto

Шифра:50г387

Ударна дупчалка...

Ударна дупчалка Verto

Шифра:50г369

Ударна дупчалка...