Електричарски алат

Батериски одвртувач Verto

Шифра:50г174

Батериски одвртувач...

Батериски одвртувач Verto

Шифра:50г177

Батериски одвртувач...

Електрична лемилица

Шифра:44е024

Електрична лемилица Шифра Баркод Моќност 44е024 5902062172327 40 W 44е026 5902062172334 60...

Електрична лемилица

Шифра:44е002

Електрична лемилица - за трансформатор Шифра Баркод Моќност 44е002 5902062021045 100...

Електрична лемилица

Шифра:44е000

Електрична лемилица Шифра Баркод Моќност 44е000 5902062020550 100...

Пиштол за пластични стапчиња

Шифра:5902062130105

Пиштол за пластични стапчиња Шифра Баркод Тип/Моќност 42е581 5902062130105 8mm 10/30...

Пиштол за пластични стапчиња

Шифра:42е500

Пиштол за пластични стапчиња Шифра Баркод Тип/Моќност 42е500 5902062130099 11mm 15/40...

Пластични стапчиња

Шифра:42е081

Пластични стапчиња Шифра Баркод Димензии/Маса/Количина 42е081 5902062130136 8х50mm 31g...