Рачен алат

Ножиња за скалпел

Шифра:093920

Резервни ножиња за скалпел Шифра Баркод Димензии 093920 8606006093279 18mm, 10...

Скалпел

Шифра:093024

Скалпел...

Молив

Шифра:129903

...

Висок ѕидарски

Шифра:132001

Висок ѕидарски Шифра Баркод Тип 132001 керамички...

Конец ѕидарски

Шифра:129906

Конец ѕидарски Шифра Баркод Должина 129906 8606006095440 50...

Фангла со рачка

Шифра:119003

Фангла ѕидарска со...

Пердашка

Шифра:116033

Пердашка...

Мистрија

Шифра:112006

Мистрија рамна - ростфрај Шифра Баркод Тип 112006 8606006094320 ростфрај со дрвена...

Мистрија

Шифра:111016

Мистрија...

Мистрија

Шифра:111000

Мистрија...

Шпакла Јапан

Шифра:072001

Шпакла...

Шпакла со бит и гумена рачка

Шифра:071315

Шпакла со бит и гумена рачка Шифра Баркод Димензии 071315 8606006094504 150...

Шпакла ростфрај-дрво

Шифра:071204

Шпакла ростфрај-дрво Шифра Баркод Димензии 071204 8606006091985 40 mm 071206 8606006091992 60...

Шпакла

Шифра:070102

Шпакла челик-дрво Шифра Баркод Димензии 070102 8606006091855 20 mm 070104 8606006091862 40...

Држач за шмиргла со телескопска рачка

Шифра:083033

Држач за шмиргла со телескопска рачка Шифра Баркод Тип 083033 8606006092340 со телескопска...

Држач за шмиргла со рачка

Шифра:083040

Држач за шмиргла со рачка Шифра Баркод Тип 083040 8606006092333 со...

Глетарка стругач за стиропор

Шифра:105030

Глетарка стругач за стиропор Шифра Баркод Димензии 105030  8606006097901 125x625...

Стругач за боја

Шифра:092010

Стругач за боја Шифра Баркод Тип 092010 трапезен PVC 092021 рамен...

Глетарка

Шифра:106001

Глетарка...

Глетарка назабена

Шифра:104011

Глетарка назабена Шифра Баркод Тип 104011 8606006092883 ростфрај-PVC...