Фасадни системи

Структурна подлога за акрилни малтери и бои

Шифра:А01968

BK-Acryl е акрилна структурна подлога наменета за изедначување, неутрализација и водоотпорност на...

Високопренетрирачки премаз за минерални подлоги

Шифра:А06215

BK-Penetrat  е длабински, паропропусен премаз наменет за импрегнација, зацврстување и водоотпорност...

Бел лепак за плочи од стиропор

Минерален лепак на база на бел цемент, наменет за лепење на елементи од стиропор, како и за...

Силикатно силиконски декоративен малтер

Шифра:2000101

Висококвалитетен силикатен декоративен малтер во пастозна состојба со голема цврстина, и со...

Декоративен малтер на база на силиконски смоли

Шифра:A01746

Висококвалитетен силиконски декоративен малтер во пастозна состојба со исклучителна...

Декоративен тенкослоен малтер на силикатна основа

Шифра:2000099

Висококвалитетен силикатен декоративен малтер во пастозна состојба со голема цврстина, и со...

Лепак за стиропор

Шифра:А12741

Лепак на цементна база за лепење исклучиво на елементи од стиропор, на различни минерални...

Лепак за стиропор, армирање и глетување

Шифра:227041

Малтер за лепење плочи од стиропор, за армирање и глетување Фабрички подготвен смеса за лепење,...

Лепак за стиропор, армирање и глетување

Шифра:254146

Mалтер за лепење, армирање и глетување плочи од стиропор Фабрички подготвен смеса за лепење на...

Мрежа за фасада

Шифра:011128

Фасадната мрежа за изолациски фасадни системи имаат се' поширока примена во градежништвото...

Окапна лајсна за тераси

Шифра:102002

Лајсната за тераси е изработена од перфориран ПВЦ профил врз кој од обете страни по должината е...

Аголна лајсна со мрежа

Шифра:011131

ПВЦ аголна лајсна со мрежа - се користи за механичка заштита на агли од ѕидови, при што покажува...

Лепак за стиропор

Шифра:161614

Малтер за лепење плочи од стиропор Опис: Фабрички подготвен смеса за лепење на плочи од...

Акрилен завршен малтер за фасада

Шифра:068730

  Шифра Тип Пакување 068730 Knauf ADDI 2.0 канта 25 kg. 064804 Knauf ADDI 1.5 канта 25...

Подлога за завршен малтер за фасада

Шифра:068668

  Шифра Тип Пакување 068668 Knauf Putzgrund канта 20...

Минерален малтер за сите видови ѕидови

Шифра:3000067

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Минерален малтер за надворешни ѕидови

Шифра:2000056

Племенит минерален тенкослоен малтер на вар-цементна основа, од типот EdelPutz. Наменет е за сите фино...

Маса со микровлакна за израмнување надворешни ѕидови

Шифра:5000016

Готова маса со микровлакна за тенкослојно израмнување на надворешни ѕидови, за машинска и рачна...

Лепак за стиропор и рабицирање

Шифра:1000006

Минерален флексибилен лепак наменет за лепење на елементи од стиропор, стиродур и камена волна,...

Лепак за стиропор и за рабицирање

Шифра:1000025

Минерален лепак наменет за лепење на елементи од стиропор, како и за вметнување на фасадна мрежа и...